Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@22:21:56 GMT

آیا استفاده گزینشی از آیات و روایات مجاز است؟

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۴۸۱۶

آیا استفاده گزینشی از آیات و روایات مجاز است؟

به گزارش ایسکانیوز، خانم حاجیلعی از فعالان جامعه قرآنی و مدیر بخش خواهران دارالقران امام علی (ع) در یادداشتی که در اختیار ایسکانیوز قرار داده است، به یک ابهام پاسخ داده است. متن این یادداشت را در ادامه می‌خوانید:

«اخیراً جناب آقای مرتضی نجفی قدسی مدیر سابق دارالقرآن علامه طباطبایی مطالبی را در خصوص برگزاری مسابقات قرآن کریم در دارالقرآن امام علی (ع) و دارالقرآن علامه طباطبایی منتشر کردند که لازم می‌دانم با توجه به ادعاهای مطرح شده در خبرگزاری‌های کشور به این سخنان پاسخ داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر المومین (ع) می‌فرمایند: به خدا شکوه می‌کنم از جماعتی که نادان می‌زیند و گمراه می‌میرند. هیچ کالایی در بازارشان خوارتر و بی‌رونق‌تر از کتاب خدا – آن‌گاه که به حق و شایسته تلاوت شود- نیست و چون با تغییر و تحریف خوانده شود هیچ کالایی سودآورتر و ارزشمندتر از آن نباشد و در نزد آنان چیزی زشت‌تر از معروف و نیکوتر از منکر نیست.

آیا استفاده ابزاری از قرآن و آیات و روایات قرآنی و مصادره به مطلوب آیات قرآن همچنین زیر سؤال بردن مسابقات قرآن کریم که در جهت ایجاد انگیزه در نسل جوان برای روی آوردن به کتاب آسمانی- آن هم در زمانه ای که قران کریم و دین اسلام از هر سو در معرض هجوم می‌باشد- سزاوار است؟

آیا زیر سؤال بردن نحوه اجرا و مدیریت مسابقات قرآنی که چندین سال است زیرنظر ستاد عالی مسابقات قرآن و با حمایت خیرینی اجرا می‌شود که پیشتر آقای قدوسی زیر نظر آنها به مدت ۹ سال مدیریت دارالقرآن علامه طباطبایی را برعهده داشته‌اند نفعی به حال جامعه قرآنی و جذب نسل جوان برای روی آوردن به قرآن به دنبال خواهد داشت؟

لازم به توضیح است که داوری این مسابقات برخلاف ادعاهای مطرح شده در بالاترین استاندارد لازم و کاملاً براساس اصول و نه براساس امیال و اغراض شخصی انجام گرفته‌است.

امید است که حداقل در آینده در جهت حفظ شان مسابقات قرآنی و افرادی که بی هیچ چشمداشتی تنها در جهت کمک به ترغیب جوانان کشورمان برای رجوع به کلام آسمانی و درک آیات عمیق آن تلاش می‌کنند از شخصی کردن موضوعی مانند برگزاری مسابقات قرآنی خودداری کنند. انشاالله خداوند همه ما را عاقبت به خیر بگرداند.»

گفتنی است، اقای مرتضی نجفی قدسی اخیرا در یادداشتی که خبرگزاری فارس نیز آن را منتشر کرده بود به «ستاد عالی مسابقات قرآن » انتقاد کرده و نوشته بود: «انتظار ما از ستاد عالی مسابقات قرآن این بود که با توجه به حاشیه‌هایی که بانی دارالقرآن امام علی (ع) در سال‌های اخیر داشته، اقدامی می‌کردند که هم اصل مسابقات حفظ شود و هم دست وی از دخالت در مسابقات قرآن کوتاه شود.»

لازم به ذکر است، ایسکانیوز آماده است، واکنش سایر فعالان قرانی به این موضوع را نیز منتشر کند.

337 / 337 دارالقرآن علامه طباطبایی دارالقرآن امام علی (ع) مرتضی نجفی قدسی ستاد عالی مسابقات قرآن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دارالقرآن علامه طباطبایی دارالقرآن امام علی ع مرتضی نجفی قدسی ستاد عالی مسابقات قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۴۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است

رهبر انقلاب در پاسخ به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی درباره طرح «زندگی با آیه‌ها»، مرقوم فرمودند: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص جزئیات حرکت هم‌افزای ملی زندگی با آیه‌ها، نکات زیر را مرقوم فرمودند:

بسمه تعالی

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است. مراقب باشید در نیمه‌ی راه رها نشود.

پیگیری نکردن کار‌ها و روزآمد نکردن برنامه‌ریزی‌ها آفت بزرگ سرفصل‌های شوق‌انگیز است.

در باب قرآن، کار لازم ابتدایی، فهم معانی کلام خداوند است و البته حفظ هم بسیار مهم است.

گفتنی است؛ پویش ملی زندگی با آیه‌ها با محوریت حفظ موضوعی آیاتی از قرآن کریم در ماه رمضان با مشارکت بیش از ۱۰ میلیون نفر و محوریت ۳۰ آیه کلام الله مجید برگزار شد.

دیگر خبرها

  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در قزوین 
  • خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • علم‌آموزی همواره در آیات و روایات مورد تاکید بوده است
  • قدردانی از باسابقه‌ترین مربی قرآنی حرم مطهر رضوی در روز معلم