Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه مسابقات ــ رئیس هیئت داوران سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) گفت: طی این دوره در هر سالن از اساتید راهنما و ناظر فنی استفاده می‌شود و آنها نیز از قاریان و حافظان با رتبه‌های ممتاز و برجسته هستند.

سمیه حاجعلی، رئیس هیئت داوران سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) در بخش بانوان در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به جزئیات رقابت‌ها 3 تا 9 بهمن‌ماه، اظهار کرد: این رقابت‌ها به دلیل تعداد شرکت‌کنندگان در رشته حفظ 10 جزء در مقطع سنی بالای 16 سال از پنجشنبه، سوم بهمن‌ماه آغاز شد و تا 9 بهمن‌ماه ادامه دارد و فینال آن بعد از ظهر نهم برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین رقابت در رشته حفظ 10 جزء زیر 16 سال از ششم تا 9 بهمن‌ماه بدون مرحله فینال انجام می‌شود. اما شرکت‌کنندگان در رشته حفظ 20 جزء قرآن در تمام گروه سنی از سوم تا هفتم بهمن‌ماه با هم رقابت دارند و مرحله فینال این رشته نیز صبح هشتم بهمن‌ماه است.

حاجعلی اظهار کرد: مرتلان و قاریان نیز از پنجم تا هشتم بهمن‌ماه با هم رقابت خواهند داشت که فینال این رشته نیز بعد از ظهر هشتم بهمن‌ماه برگزار می‌شود. حافظان کل نیز از سوم تا هفتم بهمن‌ماه باهم رقابت می‌کنند و فینال حفظ کل نیز صبح هشتم بهمن‌ماه خواهد بود.

وی درباره اینکه آیا در سالن مسابقات از استاد راهنما نیز استفاده می‌شود یا خیر؟ تصریح کرد: متسابقان می‌توانند از نظر اساتید راهنما متناسب با هر رشته در فضایی جدا از سالن مسابقات، بهره‌مند شوند. البته در این دوره از اساتید راهنما و ناظران فنی استفاده می‌شود که از قاریان و حافظان با رتبه‌‌های ممتاز و برجسته هستند و برهه‌ای حتی داوری مسابقات را انجام داده‌اند، از سوی دیگر دریافت این نکات آموزشی موجب تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف شرکت‌کنندگان برای دوره‌های بعدی یا دیگر مسابقات می شود. 

حاجعلی بیان کرد: وجود استادان راهنما به دلیل استفاده از بحث آموزشی و پررنگ کردن این موضوع در کنار بحث تبلیغی و ترویجی مسابقات است و یک کلاس درس کوچک است. حتی هنگامی که متسابق به نمره‌اش اعتراض داشته باشد، با گفته‌های استاد راهنما، پاسخ سؤال‌هایش را دریافت می‌کند و ابهاماتش با راهنمایی اساتید برطرف می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مسابقات امام علی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • صعود شهرداری گرگان به رقابت‌های فینال لیگ برتر بسکتبال
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • مراسم عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در ایلام
  • مسابقات آزاد تپانچه؛ ارشدنیا بر سکوی نخست نوجوانان ایستاد
  • معاونت پرورشی باید در مدارس تقویت شود
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • (عکس) قوی‌ترین مردان نیشکر
  • قوی‌ترین مردان نیشکر
  • قدردانی از باسابقه‌ترین مربی قرآنی حرم مطهر رضوی در روز معلم