Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه مسابقات ــ اسامی هیئت داوران سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) در بخش بانوان اعلام شد.

به گزارش ایکنا؛ اعضای هیئت داوران سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) در بخش بانوان و به تفکیک رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ کل، 20 و 10 جزء در گروه‌های سنی زیر 16 سال، 16 تا 32 سال و بالای 32 سال اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسابقات در رشته قرائت ترتیل و تحقیق در بخش تجوید با داوری اعظم الماسی، در بخش صوت با قضاوت پریسا مجرد، در بخش لحن با داوری ناهید سلطانی و در بخش وقف و ابتدا نیز با قضاوت شهناز عابدینی طی روزهای پنجم تا هشتم بهمن‌ماه در جمکران برگزار می‌شود. استاد راهنما و ناظر فنی این رشته نیز مریم منصوریان خواهد بود.
همچنین قضاوت در رشته‌های حفظ کل در مقطع 16 تا 32 سال با حضور اساتیدی چون محبوبه کاتب در بخش تجوید، اسحاق‌نژاد در بخش صوت، فیروززاده در بخش لحن و خطیب در بخش وقف و ابتدا و در مقطع سنی 32 سال به بالا نیز با داوری غصون مسلمی در رشته حسن حفظ، معصومه نظری در بخش تجوید، اعظم الوندی در بخش صوت، راضیه جمالی در بخش لحن و میرشفیعی در بخش وقف و ابتدا طی روزهای سوم تا هفتم بهمن‌ماه انجام می‌شود. استاد راهنما و ناظر فنی این رشته فاطمه حسینی‌فر است.
بنابر این گزارش، داوری در رشته حفظ 20 جزء در گروه سنی 16 تا 32 سال متشکل از منصوره سرمدی در بخش حسن حفظ، عزت‌پژوه در بخش تجوید، کریم‌زاده در بخش صوت، بایست در بخش لحن و یگانگی در بخش وقف و ابتدا است و هیئت داوری در گروه سنی بالای 32 سال نیز شامل زهرا افخمی در رشته حسن حفظ، مرجانه نیاورانی در بخش تجوید، افکاری در بخش صوت، فهمیه موسوی‌نیا در بخش لحن و میرغیاثی در بخش وقف و ابتدا است. همچنین این رقابت‌ها طی سوم تا هفتم بهمن‌ماه برگزار می‌شود که راهنمایی و نظارت فنی آن برعهده مریم تقی‌زاده‌ است.
قضاوت رشته‌های حفظ 10 جزء در گروه 16 تا 32 سال با داوری کاشی‌زاده در بخش حسن حفظ، بابازاده در بخش تجوید، مائده محبی در بخش صوت، گل‌محمدی در بخش لحن و ادیب‌زاده در بخش وقف و ابتدا طی ششم تا نهم بهمن‌ماه برگزار می‌شود.
همچنین در گروه سنی 16 تا 32 سال با سه تیم داوری متشکل از نجمه شبانی در رشته حسن حفظ، شریفی در رشته تجوید، نجات صحاف در بخش صوت، ایمان صحاف در بخش لحن و شهیدی در بخش وقف و ابتدا، تیم دوم متشکل از الهام ماندگار مهر در بخش حسن حفظ، هاجر حیدری در بخش تجوید، زهرا بهاری در بخش صوت، زینب آقایی در بخش لحن، فرشته مسجدی در بخش وقف و ابتدا و در تیم سوم نیز با داوری سعیده احمدی در بخش حسن حفظ، در بخش تجوید با داوری فاطمه شیرازی، در بخش صوت با داوری فاطمه عیدی پور، در بخش لحن با قضاوت الهام سلطان نژاد و در بخش وقف و ابتدا با قضاوت زهرا صریحی نژاد همراه است. این مسابقات به دلیل حجم بالای شرکت‌کننده طی بازه زمانی سه تا 9 بهمن‌ماه با راهنمایی و ناظر فنی، مرضیه دانشی کهن انجام می‌شود.
یاداور می‌شود، سمیه حاجعلی، رئیس هیئت داوران و عضو کمیته برگزاری این دوره از مسابقات و همچنین خان‌بابا نیز ناظر فنی مسابقات و عضو کمیته برگزاری مسابقات خواهند بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مسابقات قرآنی امام علی قرآن مؤسسات قرآنی مردم نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان

روز گذشته تیم المپیک ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا، این تیم موفق شد برای دومین بار در طی ۱۱ سال اخیر قهرمانی خودش را جشن بگیرد. سامورایی‌ها با شکست دادن ازبکستان در بازی فینال آن هم با تک گل یامادا در دقیقه ۹۰+۱ موفق شدن پس از قهرمانی در مسابقات سال ۲۰۱۶ که باز هم قطر میزبان بود، قهرمانی خودشان را تکرار کنند.

تاریخچه مسابقات زیر ۲۳ سال آسیا

این مسابقات نخستین بار در سال ۲۰۱۳ به عنوان مسابقات زیر ۲۲ سال تیم‌های آسیایی برپا شد اما در ادامه با تغییراتی که کنفدراسیون فوتبال آسیا اعمال کرد، قرار شد محدوده سنی به ۲۳ سال برسد. تیم المپیک فوتبال ایران در طی ۱۱ سال اخیر هیچ وقت به مراحل پایانی نرسیده و در چهار تجربه خودش سه حذف در مرحله گروهی و یک حذف در مرحله یک چهارم نهایی را تجربه کرده است.

 

چرا ایران در این تورنمنت غایب بود؟

شاگردان رضا عنایتی پس از اینکه در مقدماتی المپیک در گروه چهار تیمی خود ۲ برد برابر افغانستان و هنگ کنگ را جشن گرفتند ولی برابر ازبکستان شکست خوردند و کارشان برای صعود به عنوان تیم دوم به اما و اگر کشیده شد. تیم فوتبال ما از لحاظ امتیازی با مالزی در شرایط کاملاً برابر بود و این موضوع در رابطه با بحث تعداد گل‌های زده و حتی تفاضل گل هم صدق می‌کرد اما با توجه به اینکه ملی پوشان ما کارت زرد بیشتری نسبت به تیم مالزی گرفته بودند، در راه رسیدن به جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیایی و مرحله مقدماتی نهایی المپیک پاریس ۲۰۲۴ کنار رفتند. 

 

با توجه به بازی هایی که در مرحله نهایی انجام می‌شد تصور کرد اگر ایران به دور نهایی صعود می‌کرد، شانس خوبی برای فینالیست شدن داشت.

ژاپن چگونه قهرمان شد؟

ژاپن با حضور گو ویوا سرمربی سابق کاشیما که با شکست دادن پرسپولیس قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد، در گروه مرگ مسابقات نتایج قابل توجهی کسب کرد. سامورایی‌ها ابتدا چین و امارات را شکست دادند اما کره جنوبی با نتیجه ۱ بر صفر در مرحله گروهی آنها را شکست داد تا این تیم به عنوان دوم گروه مقابل قطر میزبان مسابقات قرار بگیرند. آنها در تقابل قطر روز سختی داشتند و در شرایطی که ۲ بر صفر از آنها جلو بودند، ۲ گل دریافت کردند اما در وقت های اضافه موفق شدند به پیروزی ۴ بر ۲ دست یابند و به مسیرشان در نیمه نهایی ادامه دهند. آنها مقابل عراق چندان به دردسر نیفتادند و موفق شدند این تیم را هم با یک پیروزی مقتدرانه شکست دهند. 

 

در بازی فینال هم تجربه بیشتر بازیکنان ژاپنی که برخی از آنها در تیم‌های اروپایی بازی می‌کنند به کمک این تیم آمد. لئو کوکوبو دروازه‌بان این تیم در بنفیکا، ریهیت یاماموتو و جوئل شیما در یونیون سنت ترویدن بلژیک، کین ساتو در وردربرمن و تاکاشی اوشینو در دوسلدورف بازی می‌کنند که همگی در مسیر قهرمانی ژاپن نقشی کلیدی داشتند و می‌توانند نوید یک نسل فوق العاده دیگر را به مردم ژاپن دهند.

ازبکستان بازهم در فینال گل خورد و باخت

گرگ‌های سفید فوتبال آسیا سرمایه‌گذاری بسیار زیادی روی این ورزش انجام دادند و در دو دوره اخیر آنها با آمار بهترین خط حمله و بدون گل خورده به فینال رسیدند که در دوره گذشته مقابل عربستان و در این دوره مقابل ژاپن با دریافت اولین گل متحمل شکست شدند. آنها تیمی داشتند که بسیاری از آنها در سطح اول ازبکستان بازی کرده و حتی در جام ملت‌های آسیا نیز حضور داشتند. عبدالقادر خورسانوف بازیکن ازبکستانی لانس فرانسه و عباسبک فیض الله‌یف مهاجم ۲۰ ساله فوتبال این کشور که با پایان مسابقات آسیا راهی روسیه شد، مهمترین چهره های ازبکستانی بودند که حالا برای دومین بار مقام دوم این مسابقات را به خود اختصاص داده‌اند و برای نخستین بار راهی مسابقات المپیک خواهند شد.

البته بازیکنان ازبکستان در این مسیر کمی هم بدشانس بودند؛ چرا که در بازی نهایی خود مقابل ژاپن در دقیقه ۹۰+۵ صاحب ضربه پنالتی شدند اما سنگربان ۲۲ ساله ژاپنی‌ها در کمال خونسردی و آرامش توانست این توپ را مهار کند و مانع از کامبک ازبک‌ها شود.

چهره های خاص این تورنمنت 

منتظر محمد بازیکن عراقی استقلال تهران که در لیگ بیست و سوم به عنوان بازیکن قرضی در مس رفسنجان بازی می‌کرد همراه با علی جاسم دیگر پدیده فوتبال عراق که در جام ملت‌های آسیا نیز حضور داشت اصلی‌ترین چهره‌های عراق در این تورنمنت بودند. علی جاسم با ۴ گل زده بهترین گلزن مسابقات شد و موفق شدند شیرهای بین النهرین به رتبه سوم مسابقات برسانند تا تحت عنوان سومین نماینده آسیا در المپیک برای ششمین مرتبه راهی این تورنمنت شوند. البته که تیم زیر ۲۳ سال اندونزی که بازیکنانی شاغل در لیگ‌های انگلستان، هلند و پرتغال دارند هم از تیم‌های خاص این تورنمنت بودن که موفق شدند تا نیمه نهایی هم راه پیدا کنند.

دیدار فینال جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا در حالی از ساعت ۱۸:۳۰ امروز جمعه بین تیم های ژاپن و ازبکستان برگزار شد که موعود بنیادی فر داور بین المللی فوتبال کشورمان به همراه سعید قاسمی و علیرضا ایلدروم به عنوان کمک های وی قضاوت این بازی را برعهده داشتند.

قضاوت بدون نقص بنیادی فر و کمک های ایرانی‌اش باعث شد تا کمترین چالش برای آنها در جریان این دیدار حساس شکل بگیرد.

امیدهای ژاپن با برد یک  بر صفر توانستند به مقام قهرمانی این دوره از رقابت ها برسند

 

منبع:ورزش سه

دیگر خبرها

  • لیگ‌ برتر فوتبال؛ اسامی داوران هفته بیست‌وششم اعلام شد
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • اعلام نفرات برتر لیگ دو‌و‌میدانی شهید شمسی‌پور + اسامی
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • قدردانی از باسابقه‌ترین مربی قرآنی حرم مطهر رضوی در روز معلم